18 augustus 2020
Logo_Header2
facebook instagram 
header nieuwsbrief

De allereerste KZ Danaïden nieuwsbrief!

Een nieuwe website betekent ook een nieuw "clubblad". Het clubblad zal meer in de vorm zijn van een nieuwsbrief. Je kunt, bijna, alle informatie ook vinden op onze website. Toch zullen we jullie wekelijks op de hoogte gaan houden via deze nieuwsbrief, vaak met extra informatie.

De nieuwe website betekend ook een nieuwe redactie. Zoals jullie in ons eerdere bericht op de website hebben gelezen vroegen we om feedback op de website. Iedereen die deze feedback gegeven heeft dank! Mocht je nou op de website komen, en iets niet kunnen vinden of een foutje ontdekken in de website, laat dit dan vooral weten via redactie@kzdanaiden.nl.

In deze nieuwsbrief vind je onder andere het trainingsschema scroll dus snel verder!
Bericht van de TC-Jeugd

Bericht van de TC-Jeugd

Frisse start met nieuwe TCJ-leden Na een roerige tijd vanwege het coronavirus is het korfballen nu gelukkig weer begonnen. De afgelopen weken zijn er enkele ontwikkelingen geweest betreft de samenstelling van de TCJ....

Lees meer

Scorebord wordt steeds zichtbaarder

Afgelopen zaterdag hebben 7 mensen (waaronder een paar spelers van het 10de) in een verzengende hitte de twee palen voor het scorebord geplaatst. Een klus die om 10 uur begon en rond 16.00 uur geklaard was.

Lees meer
nieuw scorebord kzdanaiden
Trainingsschema Veld

Trainingsschema Veld

We mogen weer! Na een bewogen tijd vanwege het coronavirus gaan de trainingen weer beginnen. Voor de Jeugd beginnen de trainingen vanaf dinsdag 18 augustus.

Lees meer

KZDanaïden op zijn best

Twee initiatiefnemers hebben een super leuke, en wellicht nieuwe, traditie gestart deze zomer. De zomerbreak is altijd een lange saaie periode, die nu door de rare corona onderbreking nog saaier was. Daarom besloten Ruben en Joey....

Lees meer
KZDanaïden op zijn best
Logo_Header2
MailPoet