Bericht van de kantinecommissie

10 September gaat het nieuwe seizoen weer van start. Wij als kantinecommissie zijn alweer druk bezig ons hier op voor te bereiden. Graag doen wij voor komend seizoen drie mededelingen:

Bardiensten

Net als de voorgaande jaren doen wij wederom een beroep op jullie leden voor een vrijwillige opgave voor de bardiensten tijdens de veldcompetitie. Het opgeven gebeurt via ons online planningssysteem waar de wedstrijddagen zijn opgedeeld in blokken van 2 uur. Mochten jullie nog geen toegang hebben tot het systeem (online of via de app) stuur dan een mailtje naar barzaken@kzdanaiden.nl.

Voor degenen die weleens een keer bardienst willen draaien, maar nog niet weten hoe alles werkt, zullen wij starten met een open avond. De eerste open avond staat gepland op woensdag 07 September inloop vanaf 19.30. Op deze avond staan leden van de kantinecommissie klaar om informatie te delen en alle vragen te beantwoorden. Wanneer je besluit te komen is het voor ons prettig een mailtje te sturen naar barzaken@kzdanaiden.nl , zodat wij voldoende commissieleden hebben klaarstaan.

Kantineprijzen

Helaas zijn wij genoodzaakt om de prijzen met ingang van dit seizoen te verhogen. De reden hiervan is de significante stijging van de inkoopkosten die onze leveranciers rekenen. Ons gezamenlijke doel is niet om hier winsten uit te behalen, maar de vereniging te laten rondkomen. Wij vragen dan ook ieders begrip voor deze wijzigingen.

Trainingsavonden

Op de trainingsavonden is het niet altijd mogelijk om vrijwilligers te vinden die achter de bar staan. Bij het begin van het seizoen willen wij voorkomen dat er personen achter de bar komen die geen bardienst hebben. De kantine zal op deze avonden gesloten blijven. Met de blauwe sleutel van het hek kunnen de kleedkamers en het materiaalhok geopend worden. In het materiaalhok hangt een sleutelkastje waar de andere sleutels in zitten. Mocht dit in het begin nog niet helemaal lukken, dan is de kantinecommissie bereikbaar voor hulp.

Lees ook: