Ukkies en Kangoeroes gaan de zaal in!

Zaterdag weer trainen voor ukkies en kangoeroes….in de zaal!

Afgelopen zaterdag hadden we maar een heel klein groepje. Floris, Gijs en Pepijn hadden een feestje bij Sinterklaas en ook Bram kon er niet bij zijn.
Samen met Koen en Opa Erik hebben we baltrucjes gedaan: zittend de bal over Koen heen schieten en ook de bal op één hand vasthouden. Dat is heel moeilijk met zo’n grote bal als je nog hele kleine handjes hebt!!! Maar het is Mees, Alana en Lex wel gelukt!
Verder tikkertje gedaan, schipper mag ik overvaren en heel veel doelpunten gemaakt.

De zaterdag ervoor kwam Sinterklaas in Nederland aan. Op de training leek het toen wel of er hele kleine Pietjes bij de ukkies en kangoeroes kwamen trainen: Alana, Bram en Sophie hadden hun hun pietenpak aan! Natuurlijk hebben we er gelijk een Pieten-training van gemaakt: pieten-tikkertje, bij het ballenspel moesten we over het dak terug en later moesten we ook nog pepernoten in de zak gooien!
Ook hebben we weer heel veel doelpunten gemaakt, de tweede keer moesten Sophie, Gijs en Floris eerst een bal gooien en daarna rennen voordat ze een doelpunt konden maken. Dat leek wel korfbal!
Pepijn, Alana en Bram waren toen al moe. Die zaten lekker rustig op de grond en hebben de zachte bal de kring rond gerold. En toen was het alweer tijd om op te ruimen!

Met ingang van a.s. zaterdag gaan we in de 3 Oktoberhal trainen, van 10 tot 11 uur.
Papa’s en mama’s: wil jouw kind ook een keer kijken en misschien meedoen? Stuur dan een berichtje naar Opa Erik (06-53189827) of kom in de 3 Oktoberhal kijken.
Voor alle kinderen van 3-6 jaar.
Zeg het voort, zeg het voort!

Erik

Lees ook: