Nieuws vanuit de TC Jeugd

Met de komst van de lente loopt ook ons zaal seizoen loopt bijna op zijn eind. Nog een paar weekjes en dan beginnen de veldtrainingen en wedstrijden weer.

Hierover meer in de volgende nieuwsbrief.

Vandaag willen wij jullie een kleine update geven over de lopende zaken bij de TC Jeugd, want achter de schermen gebeurt er altijd een heleboel. Maar hiervan is vaak niet voor iedereen zichtbaar waar wij nu zoal mee bezig zijn. Sinds de zomervakantie wordt er binnen de vereniging hard gewerkt aan de gehele organisatie binnen de club.

Dit betreft beleidsstukken, maar ook het opnieuw doorvoeren, uitwerken en opzetten van de inmiddels vaker besproken “rode draad” binnen de teams. Als TC Jeugd zijn ook wij op dit moment druk bezig documenten te maken waarin wij het technisch beleid van de vereniging willen vastleggen en borgen. Hiermee willen wij, samen met de TC en het bestuur, de vereniging klaar maken voor de toekomst en naast continuïteit werken aan de groei & ontwikkeling van alle leden en trainers/coaches.

Daarnaast werkt de TC Jeugd aan de indeling van het veld voor de veldtrainingen, de wedstrijdschema’s en zijn we druk bezig met schrijven en uitwerken van onze jaarplanning.

Wij kijken in ieder geval al uit naar het komende veldseizoen, waarbij we iedereen weer op onze eigen club mogen ontvangen. Maar voor nu wensen wij alle teams nog heel veel succes en vooral plezier met de laatste wedstrijden in de zaal.

Lees ook: