Senioren

KZ Danaïden is een grote korfbalvereniging met een open karakter waar gezelligheid en ontspanning minstens zo belangrijk zijn als prestatie. Nieuwe leden voelen zich dan ook snel thuis. KZ Danaïden heeft veel teams in alle leeftijdsgroepen en biedt prestatiegerichte en recreatieve sporters de mogelijkheid om doordeweeks te trainen en in het weekend te spelen. Zowel in de veldcompetitie als de zaalcompetitie.

Ben je recreant of wedstrijdsporter?

Of je nou veel, weinig of nog helemaal geen korfbalervaring hebt, KZ Danaïden is een grote vereniging en heeft daarom voor iedereen een passende trainingsgroep. Iedere trainingsgroep staat onder leiding van enthousiaste en ervaren trainers.

Wat en wanneer?

Je kunt bij ons competitie spelen, op de zaterdag of op de zondag, maar je kunt er ook voor kiezen om eerst een paar weken op proef te komen. Verder kun je gebruik maken van alleen de trainingsfaciliteiten, als je bijvoorbeeld in het weekend bij je eigen club wedstrijden wilt spelen, of wanneer je jezelf in de weekenden nog niet wilt vastleggen.

KZ Danaïden biedt recreanten en alle teams die deelnemen aan de competitie de mogelijkheid om  eenmaal te trainen. De hogere (selectie) teams trainen vaker. De veldtrainingen en thuiswedstrijden in de veldcompetitie vinden plaats op ons terrein aan de Montgomerystraat, de zaaltrainingen en thuiswedstrijden in de zaalcompetitie in de directe omgeving hier van. De trainingsavonden zijn (en / of) op dinsdag-, woensdag- en donderdagavond. 

Warm welkom

Wil jij meer weten over onze club of gewoon eens een paar trainingen meedoen? Dan kun je terecht bij Warm Welkom, dat geïnteresseerden en nieuwe leden wegwijs maakt op de vereniging en helpt bij alle vragen en praktische kwesties. Warm welkom is per mail te bereiken op warmwelkom@kzdanaiden.nl