Studenten

Bij KZ Danaïden is het prettig spelen en trainen. Gesitueerd op een prachtige locatie met alle moderne sportfaciliteiten, zijn wij een bloeiende fusievereniging die 1 juli 2010 is ontstaan uit De Danaïden en KZ Leiden. KZ Danaïden is een vereniging waar veel studenten korfballen. Dat is eigenlijk altijd al zo geweest. Nogal wat korfballers uit alle delen van het land maken, als ze in Leiden gaan studeren, de overstap naar onze club. Maar ook studenten die (een tijd) niet gekorfbald hebben weten hun weg naar KZ Danaïden te vinden! 

Wat en wanneer
Je kunt bij ons competitie spelen op het niveau dat bij je past, op de zaterdag of op de zondag, maar je kunt er ook voor kiezen om eerst een paar weken op proef te komen. Verder kun je als student gebruik maken van alleen de trainingsfaciliteiten, als je bijvoorbeeld in het weekend bij je eigen club wedstrijden wilt spelen. KZ Danaïden biedt bovendien de mogelijkheid om, bij voldoende animo, een groep studenten als apart  studententeam  deel te laten nemen aan de competitie.

KZ Danaïden biedt alle teams die deelnemen aan de competitie de mogelijkheid om  eenmaal te trainen. Als je speelt in één van de selectieteams, dan train je vaker. De veldtrainingen en thuiswedstrijden in de veldcompetitie vinden plaats op ons terrein aan de Montgomerystraat, de zaaltrainingen en thuiswedstrijden in de zaalcompetitie in de directe omgeving hier van. De trainingsavonden zijn (en / of) op dinsdag-, woensdag- en donderdagavond. 

Warm welkom

Ben je student en wil jij meer weten over onze club of gewoon eens een paar trainingen meedoen? Dan kun je terecht bij Warm Welkom, dat geïnteresseerden en nieuwe leden wegwijs maakt op de vereniging en helpt bij alle vragen en praktische kwesties. Warm welkom is per mail te bereiken op warmwelkom@kzdanaiden.nl