BELANGRIJK!!! LAATSTE UPDATE SLOTDAG ZATERDAG 25 JUNI 2022

Vorige week hebben we de bevestigingsmailtjes verstuurd en kennelijk was onze administratie goed op orde. Er heeft zich namelijk niemand gemeld met de melding dat er geen bevestigingsmail was ontvangen. Als nu alsnog blijkt dat je je wel hebt opgegeven, maar dat je geen bevestigingsmail hebt ontvangen, dan heb heb je helaas pech, want alle schema’s zijn klaar. Nu is het nog een kwestie van checken of alles klopt en dan is het wachten op mooi weer op zaterdag.

Meld je zaterdag graag uiterlijk 10.15 uur bij de organisatie. De eerste wedstrijden zijn om 10.30 uur en de laatste wedstrijden staan gepland om 14.45 uur. Om 15.15 uur staat de strafworpwedstrijd op de agenda en als het vlot verloopt dan is de prijsuitreiking om 15.45 uur.

We zijn uiteindelijk met 24 SA-team (8 poules van 3, hele competitie), 6 BC-teams (2 poules van 3, hele competitie), 8 DEF-teams (2 poules van 4, halve competitie) en 4 recreanten-teams (1 poule van 4, halve competitie). Na de poulefase volgen de kwartfinales voor de SA-teams en de halve finales en (troost-)finales voor alle categorien. Na de finales van het kamptournooi is er dus nog een strafworpwedstrijd, daarin mag iedereen meedoen (missen = afvallen) en voor de winnaar van die wedstrijd hebben we ook nog een prijs.

Als laatste: mocht je het inschrijfgeld nog niet hebben betaald, doe dat dan alsnog!

Tot zaterdag!

Bert Kwakkenbos

Lees ook: