Bericht TCJ

Terugblik eerste helft veld

De eerste helft van het veldseizoen zit er alweer op. Anders dan vorig jaar hebben we nu gelukkig alle wedstrijden kunnen afmaken en zijn er enkele teams kampioen geworden. Gefeliciteerd! Daarnaast zijn supporters weer welkom bij de wedstrijden en trainingen. Wat is het leuk om alle kinderen en ouders weer op het veld te zien!

In de coronatijd hebben we regelmatig trainingen en wedstrijden georganiseerd waarbij we de letters en teams door elkaar mixte. Dit was zo’n succes dat we dit willen voortzetten. Zo is de eerste gezamenlijke DEF-training mét vriendjes en vriendinnetjes al geweest (zie de foto’s hieronder), en hebben er ook al gemixte trainingen met de C1 B2 B1 A2 en A1 plaatsgevonden. Op deze manier willen we meer uitdaging en afwisseling aanbieden aan de spelers.

Nieuwe leden

Sinds kort zijn Kobe, Milan en Sterre lid van onze vereniging. Kobe en Milan gaan spelen in de D1. Sterre gaat de F1 versterken. Welkom allemaal en veel speelplezier gewenst!

Momenteel telt de F-groep een hoop spelers. De TCJ en het wedstrijdsecretariaat zijn aan het kijken naar de mogelijkheden om hier twee F-ploegen van te maken. Informatie hierover volgt als er meer duidelijk is.

Zaalseizoen en laatste veldtraining

In de week van 26 oktober wordt op het veld getraind volgens het reguliere schema. Donderdag 28 oktober is de laatste veldtraining. In de week van 2 november is er voor de gehele jeugd geen trainen

In de week van 8 november zijn er slechts enkele uren beschikbaar in de zalen waardoor er maar ruimte is voor een paar teams om te trainen. De overige teams trainen deze week nog niet. Voor de teams die wel trainen: zie hieronder de dag, tijd en locatie.

DagTijdLocatieTeam
Dinsdag18.00 – 19.00 uurBasaltA1 A2
Woensdag18.00 – 19.00 uurBasaltB1 B2
Donderdag18.00 – 19.00 uurBasaltC1 C2

Vanaf 15 november traint de gehele jeugd in de zaal. Het trainingsschema is elders in de nieuwsbrief te lezen. Op 13 november 20 november zijn er oefenwedstrijden ingepland.

Voor de teams die in de Basalt gaan trainen, let op! Hier wordt gewerkt met een toegangscontrole door middel van de Coronacheck met de QR-code. Iedereen van 13 jaar en ouder moet een vaccinatiebewijs, negatieve test of herstelbewijs kunnen laten zien.

Trainers opleiden

Dit seizoen willen we weer meer aandacht gaan besteden aan het opleiden van de trainers. Daarom organiseren we op donderdag 4 november van 19.00 – 21.00 uur een opleidingsavond voor alle jeugdtrainers. Niels Bouman zal een training verzorgen aan een oefengroep van 19.00 – 20.00 uur. Daarna gaan we met de trainers de kantine in om hierover verder in gesprek te gaan. We hopen jullie deze avond allemaal te zien!

Namens de TCJ

Ilva Kwakkenbos

Lees ook: