Bericht van de TC jeugd

Trainingsavond voor coaches en trainers/trainsters van de D, E en F.

Sinds de zomervakantie wordt er achter de schermen hard gewerkt om de technische “rode draad” binnen onze vereniging nieuw leven in te blazen. We zijn hiervoor zoals eerder gecommuniceerd begonnen met begeleiding voor de trainers/trainsters en coaches van onze jongste spelers in de D, E en F teams. Hier wordt door alle trainers, trainsters en coaches al hard aan gewerkt, onder begeleiding van Barbro, Jasper en Joost.

Om hier ook in 2023 een sportief vervolg aan te geven, starten we vanuit de TC Jeugd samen met Niels Bouman, Barbro, Jasper en Joost een serie van 4 interactieve avonden met onze trainers en coaches voor de D, E en F.

Tijdens deze avonden willen we ervaringen delen met de trainers en coaches van de teams over het geven van trainingen aan en het coachen van een groep jonge spelers. Daarnaast willen we ze meenemen in het technisch beleid van de vereniging en ze hierbij helpen en ondersteunen bij het opzetten en uitwerken van een trainingsprogramma voor de verschillende teams. Met het tijdens de avonden uitgewerkte programma gaan ze in de weken erna ook daadwerkelijk aan de slag met hun team. De eerste avond in deze serie staat gepland voor woensdag 25 januari 2023. De andere 3 avonden zullen plaats hebben verdeeld over het jaar 2023.

Tussen deze gezamelijke avonden door zullen we per team en/of letter extra begeleiding verzorgen waar nodig, om zo met elkaar tot een mooi resultaat te komen. Doel is de trainers en coaches te helpen en hiermee met elkaar het spel van de jeugdleden naar een hoger niveau te brengen.

Bezetting TC Jeugd

Helaas heeft Joey moeten besluiten te stoppen met de TC Jeugd. Als TC Jeugd vinden wij dit uiteraard erg jammer, maar respecteren wij Joey’s keuze.

Gelukkig zullen we Joey binnen de vereniging blijven zien als speler in het 1e en als coach van de A1. Via deze weg willen wij Joey bedanken voor zijn inzet binnen de TC jeugd de afgelopen jaren.

Kerstvakantie, geen trainen

De donkere dagen voor kerst zijn inmiddels aangebroken en alle jeugdteams hebben hun laatste wedstrijden voor 2022 inmiddels gespeeld. Dat houdt in dat de kerstvakantie voor de deur staat, een die in teken staat van lichtjes, familie kerstbomen, tradities en gezelligheid.

Gedurende de kerstvakantie zullen er voor de leden van KZ Danaïden van 24 december 2022 tot en met 8 januari 2023 geen trainen zijn. De training worden weer hervat vanaf maandag 9 januari 2023.

Vanuit de TC Jeugd wensen wij alle leden, coaches, trainers/trainsters en ouders een hele fijne kerstvakantie en al vast een mooi, gezond, voorspoedig & sportief 2023 toe.

Namens de TC Jeugd fijne feestdagen allemaal, Alfred, Nina, Rineke, en Marco

Lees ook: