Stukjes inleveren voor de nieuwsbrief.

Gedurende de coronaperiode was er weinig om in te leveren voor de nieuwsbrief. Er waren geen evenementen, geen wedstrijden om verslagen over te schrijven, er werden geen oproepjes gedaan en er werden geen foto’s ingestuurd. 

Dit willen wij nu weer oppakken! Hoe meer mensen een stukje inleveren, hoe leuker en diverser de nieuwsbrief wordt. Naast de wedstrijdverslagen en evenementen willen wij ook vaste rubrieken opstarten. Je hoeft hier niet direct te denken aan wekelijkse stukjes, dit zou ook maandelijks kunnen en de taken kunnen ook tussen meerdere personen verdeeld worden. Dan schrijf je bijvoorbeeld 1 keer in de 2 of 3 maanden iets. 

Wat voor rubrieken kunnen dat zijn? Dat mogen jullie allemaal zelf bedenken! Om jullie te helpen hebben wij wel vast wat ideeën genoteerd. Je zou kunnen denken aan: in het zonnetje, uit de oude doos, een dag in het leven van of interviews met spelers.

Ouders, jeugdleden en senioren: iedereen kan meedoen! Wij zijn nu al benieuwd naar wat er komen gaat. Vergeet niet om je stukje voor maandagavond 20:00 in te sturen via redactie@kzdanaiden.nl

Korte terugblik naar hoe het ooit was? Bekijk onze reel op instagram. 
https://www.instagram.com/reel/CipVWMxoMFm/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Lees ook: