Toch nog een beetje kamp?!

Helaas heeft corona ervoor gezorgd dat we niet op kamp kunnen gaan dit jaar. Tranen zijn net gedroogd en we zijn net allemaal een beetje gewend aan dit nare idee. Maarrrrr gelukkig zijn de regels rondom Covid 19 al weer wat soepeler aan het worden. En daarom willen we toch graag nog iets leuks organiseren, een minikamp! Dit doen we voor alle kinderen (F t/m A), ook degenen die zich nog niet opgegeven hadden voor kamp, van vrijdagavond 21 augustus tot en met zondag 23 augustus na het avondeten.

Vrijdagavond 21 augustus ontvangen we iedereen graag op het veld met fiets. We hebben dan eerst een avondprogramma in de kantine waarna we daarna voor het ‘nacht’ spel nog op pad gaan. De jongste helft van de groep (verdeling wordt na alle opgaven gemaakt) blijft slapen in de kantine (als je dat liever niet wilt, thuis slapen mag ook). De andere kinderen gaan thuis slapen en worden de volgende ochtend om 8:30 uur weer op het veld verwacht voor het ontbijt. De hele zaterdag hebben we een programma, echt à la kamp, tot aan het avondprogramma aan toe. De jongste kinderen worden dan ’s avonds opgehaald om thuis te gaan slapen, want dan is het de beurt aan de oudere helft van de groep om in de kantine te ‘slapen’. De volgende ochtend verwachten we iedereen weer (met de fiets) om 8:30 uur op het veld voor het ontbijt. Zondag zijn we de hele dag op pad en komen we pas voor het avondeten weer terug op het veld. Na het eten zit het minikamp voor dit jaar er op, maar hebben we hopelijk wel met z’n allen kunnen genieten van de kampsfeer zoals we die zo goed kennen.

Ondanks dat het echte kamp niet door kan gaan, hopen we dat we deze dagen met zoveel mogelijk kinderen kunnen vieren en dat we het KZDanaïdenkamp-gevoel weer een beetje kunnen aanzwengelen.

Alle feitjes op een rijtje:

  • Wanneer: vrijdagavond 21 augustus t/m zondagavond 23 augustus
  • Wat: vol kampprogramma incl. maaltijden met, voor de liefhebbers, in ieder geval 1 nacht in de kantine slapen
  • Wie: alle jeugd van F t/m A
  • Aanmelden: kampcommissie@kzdanaiden.nl opgeven kan tot 10 juli (ook opgeven als je al voor kamp stond ingeschreven!)
  • Kosten: € 20,- per persoon

We hopen op heeeeel veeel kinderen, dus geef je snel op!

Groetjes van de kampleiding

Lees ook: