Bericht van TCJ

Trainen komende weken

In verband met enkele feestdagen en de meivakantie plaatsen we hieronder een aangepast trainingsschema voor de komende weken.

Dinsdag 4 mei (dodenherdenking en meivakantie) geen trainen

Donderdag 6 mei wel trainen volgens reguliere schema

Dinsdag 11 mei wel trainen volgens reguliere schema

Donderdag 13 mei (Hemelvaartsdag) geen trainen


Trainen in nieuwe letter

Vorige week werd duidelijk dat er tweede helft veld geen competitie meer gespeeld gaat worden. Daarom gaan we ons richten op volgend seizoen en zullen we vanaf dinsdag 18 mei gaan trainen in de nieuwe letter. In verband met de te vervallen training op Hemelvaartsdag betekent dit dat dinsdag 11 mei de laatste training is in de huidige teams. Verdere informatie over hoe de trainingen er vanaf 18 mei precies uit gaan zien, volgt zo snel mogelijk.


Evaluaties trainers

Eind 2020 hebben de TCJ-leden gesprekken gehad met alle trainers om de stand van zaken en voortgang van hun spelers te bespreken. Ondanks dat het een gek seizoen is geweest zonder wedstrijden, gaan we de komende weken nog een keer evalueren. De trainers kunnen hier opnieuw een uitnodiging voor verwachten.


Opzeggingen en nieuwe leden

De afgelopen weken zijn er helaas enkele opzeggingen geweest. Sam (A1), Amy (C2), Iris (B3), Romy (B3), Jaden (B3), Melisa (B3), Maartje (B3), Andy (C3) en Ingeborg (A3) gaan onze vereniging verlaten. We hopen jullie nog eens te zien en wie weet in de toekomst weer te verwelkomen als lid!
Naast deze opzeggingen zijn er gelukkig ook nieuwe leden bij gekomen. Zo is Femke aangesloten bij onze G-jeugd en is Isabel gaan meetrainen met de Kangoeroes. Welkom!

Namens de TCJ
Ilva Kwakkenbos

Lees ook: