Bericht van de TCJ

Vertrek TCJ-lid

Afgelopen week heeft Denise Melman aangegeven te stoppen met haar werkzaamheden voor de TCJ. Denise volgt een opleiding voor haar werk en dit vergt veel tijd en energie. Wij vinden het jammer dat Denise de commissie gaat verlaten, maar begrijpen haar keuze. Denise, veel succes met je opleiding en namens de TCJ bedankt voor al je werk en inzet de afgelopen jaren!

Evaluaties met de trainers

De afgelopen maand stond voor de TCJ in het teken van de evaluatiegesprekken met de trainers. Bijna alle trainers zijn inmiddels gesproken over het reilen en zeilen in de teams en de voortang van de spelers. De TCJ doet dit om een beeld te krijgen van de spelers, de ontwikkeling van spelers te kunnen volgen en indien nodig mee te denken met trainers als zij ergens tegenaan lopen. Leuk om te horen hoe de trainers met hun enthousiasme de teams begeleiden. In deze lastige tijd zonder wedstrijden kan dat best een uitdaging zijn. Complimenten daarvoor! Naar alle waarschijnlijkheid vinden er aan het begin van het veldseizoen weer evaluaties plaats.

Nieuwe leden

Onlangs hebben we twee nieuwe jeugdleden mogen verwelkomen. Juliët is gaan meetrainen met de Ukkies en Kangoeroes en Kazmér is aangesloten bij de D1. Welkom allebei en heel veel speelplezier gewenst!

Geen trainen in kerst vakantie

Maandag 21 december tot en met donderdag 31 december is er voor de jeugd geen trainen. Vanaf maandag 4 januari starten de trainingen weer.

Jeugdactiviteiten

Zoals eerder vermeld, zijn er jeugdactiviteiten georganiseerd op de zaterdagen. Door miscommunicatie over de zaaluren moest de onderlinge wedstrijd van de A1, A2, B1, A3 en B3 helaas worden afgezegd. Gelukkig was er op de trainingsavond ruimte om dit in te halen. Afgelopen zaterdag waren de C1, B2, C2 en C3 aan de beurt. Uit eigen initiatief van de trainers heeft de D1 meegedaan met de C2 en C3 en werd er een onderling gemixt partijtje gespeeld. Leuk om te zien dat er zo enthousiast gereageerd wordt. Komende zaterdag 12 december staat een vriendjes en vriendinnetjes training op de planning. Deze training is van 11.00 – 12.15 uur op het veld van KZ Danaïden. Bij slecht weer gaat het niet door dus we hopen dat het droog blijft. We hopen natuurlijk dat we in het nieuwe jaar positief bericht krijgen over de start van de zaalcompetitie. Als dit nog niet kan starten, zal gekeken worden of we op de zaterdagen weer jeugdactiviteiten kunnen organiseren. Wordt vervolgd!

Lees ook: