Coronaproof korfballen!

Na een geslaagd kampweekend zijn meteen de maatregelen getroffen voor het verdere korfbalseizoen. De kantine, de kleedkamers, de sanitaire voorzieningen en het veld, zijn corona-proof gemaakt. 

In de kantine bij de bar hangen plexiglas schermen (met dank aan Sjoerd) en er is duidelijk te zien waar je kan bestellen en hoe je 1,5 meter afstand kan houden. Ook zijn de sanitaire voorzieningen zo ingericht dat 1,5 meter wordt gehouden. De looprichtingen en de in-en uitgangen zijn aangegeven door middel van pijlen op de deuren en voetjes op de grond. In de kleedkamer mogen maximaal 6 mensen zijn en er mogen maximaal 3 mensen tegelijk douchen. Langs het veld op het hek zijn stickers geplakt met 1,5 meter afstand. 

Op meerdere plekken op de accommodatie zijn posters met de geldende regels te vinden. De getroffen maatregelen dragen bij aan een gezond sportklimaat. Naast bovenstaande maatregelen gelden de standaard regels (zie foto ‘spelregels op onze sportaccommodatie). Publiek is dus weer welkom met inachtneming van de regels. We verwachten dat iedereen zich aan bovenstaande maatregelen houdt. Zo kan onze accommodatie open blijven en kan iedereen blijven korfballen. 

Voor iedereen een sportief seizoen gewenst! 

Het bestuur 

Lees ook: