Wedstrijdverslag Kzdanaiden 3 1 oktober

Zaterdag 1 oktober mocht ons 3de zich naar Amsterdam vervoeren om tegen het 3de van Rohda te spelen. Op papier zou dit wel eens de makkelijkste tegenstander kunnen zijn.Niks bleek echter minder waar te zijn.

Ons 3de verwachte niet veel van de tegenstander en heel eerlijk gezegd bleek ook niet een echt goeie ploeg te zijn. Alle spelers van Rohda stonden rustig achter te verdedigen en in de cirkel voor de bal in het veld was. Er is hier 1 remedie voor, afschieten maar helaas had ons 3de geen geluk in de afwerking.

Na een aantal minuten stond dan ook verrassend de 2-0 voor Rohda op het scorebord. De 2de aanval had minder last in het begin en bracht de stand snel terug naar 2-2. Als ze eenmaal vallen blijven ze gaan, schot van Tim en Mats en de stand is 4-2. Snel gedraaid maar helaas het werd stroever en stroever. Kansen gingen mis, tempo liep omlaag aangezien Rohda er nooit een wedstrijd van wil maken.

Paar goaltjes vallen nog, Anne scoort er 2 en ook Mendy pikt in haar laatste wedstrijd voor 3 een paar doelpuntjes mee. Mendy zal moeten stoppen, en met een leuke reden. Mendy is namelijk zwanger. Gefeliciteerd namens het 3de nogmaals. De wedstijd ging langzaam door en Rohda werd niet gevaarlijk meer. Het 3de probeerde het wel maar er lukte weinig.

Kansen genoeg afronding alleen erg erg matig. Ook deze wedstrijden moet je winnen. De uitslag is 13-9 in het voordeel voor het 3de. Aankomende week komt Bep op bezoek in Leiden en hier zal hopelijk een stuk beter gespeeld gaan worden. Bep is namelijk medekoploper en zal deze status graag vast willen houden.

Zaterdag 8 Oktober dus Thuis in Leiden.

Kom ons 3de aanmoedigen.

Lees ook: