Nieuwe vaatwasser – of de risico’s van thematisch sponsoren

De badkamerwinkel die tekende voor de douchemuntjes op het KZ Danaïden zomerkamp 2021 kon natuurlijk niet weten welke douches hij sponsorde. Het contrast tussen de Friese zeikbibberstraaltjes en wat zij in de winkel hebben kon niet groter zijn. Toch was het fijn, want dankzij de sponsoring van de muntjes konden we naar een mooi zwembad, waar ze wel warm water hadden. En zelden heb ik zo vaak aan het genot van een goede douche gedacht als tijdens dit zomerkamp. Missie geslaagd dus voor de douchewinkel.

En nu was dan de vaatwasser kapot. In de kantine wordt natuurlijk regelmatig afgewassen. De koffiekopjes, de theeglazen, borden en ander gereedschap gaan aan het eind van de dag in de vaatwasser. Het bestuur is dan ook blij dat Keukensale.com het bonnetje van onze nieuwe vaatwasser heeft opgepakt. En denk nu niet “die kapotte vaatwasser kwam vast van hen”, want dat is niet zo: hij stond er al sinds de steentijd. Keukensale.com vond het een leuk idee om de nieuwe vaatwasser te sponsoren, omdat ze de vereniging een warm hart toedragen.

Mocht u dus een schoon glas, een glimmend koffiekopje of een heldere pint treffen: Keukensale.com heeft ervoor gezorgd dat de vaat weer gewassen wordt. 

We zijn blij met de vaste sponsoren die u aantreft op de borden rond het veld, de shirts van diverse teams, op de website, beeldkrant en op andere plaatsen. Maar ook is het fijn dat we zo nu en dan voor incidentele uitgaven kunnen aankloppen bij bedrijven uit de buurt. Met een beetje creativiteit is er vaak een mooie link te leggen naar een bedrijf uit onze kennissenkring. 

Lees ook: