Wij doen dit jaar weer mee aan de Grote Clubactie

Alle verkopende leden alvast  bedankt voor jullie inspanning !

De loten kosten € 3,00 per stuk, waarvan 80% (€ 2,40 per lot!) naar onze vereniging gaat. De overige 60 cent gaat naar de landelijke organisatie van de GCA, die daar de prijzen voor inkoopt. Zie www.clubactie.nl voor nadere informatie.

De lotenboekjes worden deze week op de trainingen uitgedeeld.

Wat is de bedoeling? 
Het verkopen van de loten is heel eenvoudig.  Wij werken hiervoor  met een eenmalige machtiging:  De koper vermeldt zijn gegevens en rekeningnummer op de pagina ‘Eenmalige Machtiging’ en het bedrag wordt eenmalig van de rekening afgeschreven. Het lotnummer komt te staan op het bankafschrift van de koper. Let op! Vraag bij het invullen van de gegevens het IBAN (volledig rekeningnummer) aan de lotenkoper.

Wanneer de koper een lot heeft gekocht, geef je de persoon een bedankbriefje (zit rechts naast het invulvak voor ‘Eenmalige Machtiging (SEPA)’). Hij kan dan zelf de deurzegel uitscheuren en met een plakbandje aan zijn deur bevestigen.

In aanvulling op de lotenboekjes is het dit jaar ook mogelijk om digitaal loten te verkopen. Via de QR code welke op de boekjes wordt geplakt is je persoonlijke verkooppagina benaderen op het KZ Danaïden deel van de website van de Grote Clubactie te vinden waar de digitale loten verkocht kunnen worden.

Prijzen voor deelnemers en verkopers
Er zijn vele grote prijzen te winnen. De hoofdprijs bedraagt 100.000 euro belastingvrij. Verder zijn er auto’s, talrijke reizen, wintersportvakanties en geldprijzen te winnen.

Verkoop van de loten gebeurt door de jeugd. Per 15 verkochte loten krijg je zelf een waardebon van € 5. Zeg nou zelf, 15 loten lukt je toch wel om in de buurt en aan familie te verkopen?

Het team die gemiddeld per kind de meeste loten verkoopt wint een bedrag voor een uitstapje met het eigen team.

Belangrijke informatie voor bedrijven en winkeliers
Steun KZ Danaïden door 50 loten in één keer te kopen, het Superlot. Dit is aan te schaffen via KZ Danaïden. U ontvangt 50 loten tegelijk die u bijvoorbeeld kunt uitdelen aan uw klanten bij een bepaalde besteding. Superloten kunnen natuurlijk ook aangeschaft worden per team.

Verkoopboekje inleveren
Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen? Lever het dan voor 1 november a.s. in bij jouw trainer of in de speciale doos in de kantine.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de penningmeester, Jan Warmerdam op 0624230504 of via penningmeester@kzdanaiden.nl

Lees ook: