Zaterdag weer trainen voor ukkies en kangoeroes … in de zaal!

Afgelopen zaterdag waren we met 6 jongens, want ook Vic kwam kijken en proberen. Samen met mama Jolise heeft hij gekeken en ook meegedaan. Het was even wennen, maar volgende week komt hij weer!

Dat is fijn, want hoe meer ukkies en kangoeroes, hoe leuker het wordt. Ik heb gehoord dat binnenkort nog meer kinderen willen gaan trainen, dus hopelijk hebben we snel een grote groep van 10 ukkies en kangoeroes of meer. Gezellig!

En wat hebben we gedaan: gedanst op de muziek van de A1!!!, natuurlijk ook tikkertje, doelpunten maken, de bal over de brug rollen, blikjes van de bank gekegeld met pittenzakken, over de banken rennen en er vanaf springen. En…schipper mag ik overvaren. We moesten naar de overkant kruipen, als een kikker springen, als een krokodil over de grond schuiven en als een kangoeroe springen. Bij schipper Lex moesten we een soort van breakdance doen om aan de overkant te komen. Dat was heel erg moeilijk …. vooral voor de trainers!

Tenslotte hebben de kangoeroes ook nog baltrucjes met papa Frank gedaan. De ukkies niet, die hebben nog even met de bal gerold, want die waren moe….

Zaterdag trainen we weer, om 10 uur in de 3 Oktoberhal. Voor alle kinderen van (bijna) 3 tot 6 jaar. Zeg het voort, zeg het voort!!!

Lex in opperste concentratie…Hij weet het al: scoren is een keuze!!!

Erik

Lees ook: