Bericht vanuit de TC Jeugd

Trainingsavond voor coaches en trainers/trainsters van de D, E en F.

Komende woensdag, 25 januari, vindt de eerste interactieve opleidingsavond plaats voor de coaches van de D, E, en F teams van onze vereniging. Zoals we eerder hebben gemeld in onze nieuwsbrief, wordt er sinds de zomervakantie hard gewerkt om de technische “rode draad” binnen onze vereniging nieuw leven in te blazen.

Tijdens deze avond willen we ervaringen delen met de trainers en coaches van de teams over het geven van trainingen aan en het coachen van een groep jonge spelers. Daarnaast willen we ze meenemen in het technisch beleid van de vereniging en ze hierbij helpen en ondersteunen bij het opzetten en uitwerken van een trainingsprogramma voor de verschillende teams. Met het tijdens de avond uitgewerkte programma kunnen ze in de weken erna ook daadwerkelijk aan de slag met hun team(s). Naast de komende woensdag, zullen er nog 3 gezamelijke avonden worden georganiseerd. Deze avonden zullen plaats hebben verdeeld over het jaar 2023.

Tussen deze gezamenlijke avonden door zullen we per team en/of letter extra begeleiding verzorgen waar nodig, om zo met elkaar tot een mooi resultaat te komen. Doel is de trainers en coaches te helpen en hiermee met elkaar het spel van de jeugdleden naar een hoger niveau te brengen.

Lees ook: