Terugblik veld

Nadat S4 afgelopen zaterdag het veldseizoen afsloot met een 10-12 overwinning bij Achilles, zit het veldseizoen er helemaal op. Dit geeft ons de mogelijkheid om even kort terug te kijken op het afgelopen seizoen.

In het algemeen zijn wij blij met een ieder die ergens in heeft gevallen om zo wedstrijden door te laten gaan. Ook zagen wij veel progressie met het opruimen van het veld.

Voor S1 begon het seizoen helaas met 2 verloren wedstrijden, maar herpakte zij zich hierna met 2 winstpartijen. Mede hierdoor staat S1 op een vierde plaats in de competitie met 8 punten. Deze plek betekent promotie naar de eerste klasse.

Voor S2 verloopt het seizoen iets moeizamer, maar door het winnen van ODO en Gkv en het gelijke spel tegen Roda staat het op de zevende plaats in de competitie. Dit betekent handhaving in de tweede klasse.

S3 zit dit veldseizoen op rozen. Met zeven van acht wedstrijden gewonnen, staan ze tweede in de competitie, twee punten achter de koploper. De laatste wedstrijd werd zelfs met 10-30 gewonnen. De tweede plek betekent voor S3 promotie naar de reserve tweede klasse.

S4 sloot het veldseizoen winnend af. Deze overwinning zet hun totaal op 8 punten en betekent een vierde plaats in de competitie, dit betekent handhaving.

S5 heeft het veldseizoen weten af te sluiten met twee overwinningen en dus 4 punten.

S6 heeft het veldseizoen 3 overwinningen behaald en heeft een derde plaats weten te behalen in een spannende poule, waarbij de nummer 1 maar twee punten meer heeft.

S7 zat dit seizoen in een moeilijke poule, maar heeft ondanks dat veel tegenstand kunnen bieden.

S8 heeft dit seizoen 4 punten behaald, 1 overwinning en 2 gelijke spelen. Ook werd er een keer net aan verloren met 1 doelpunt verschil, dus er was genoeg spanning in deze poule.

S9 speelde vorig seizoen nog op zondag, maar heeft de overstap gemaakt naar de zaterdag, dit betekende andere tegenstanders, minder ver reizen en minder naar Den Haag. Ze begonnen het seizoen met een overwinning, wat hun totaal aantal punten op 2 zette.

S10 heeft een wat moeizamer veld achter de rug, zij hebben helaas niet kunnen winnen, maar zaten in een sterke poule. Op naar de zaal en daar punten binnenhalen.

S11 was het enige zondagteam wat onze club nog had. Heel veel invallers waren nodig om dit team te laten draaien, waarvoor veel dank. Maar helaas heeft de realiteit uitgewezen dat dit geen goede basis is voor een team. Hierdoor is besloten dit team terug te trekken uit de competitie voor de zaal. Wel heeft het team een keer gewonnen.

Het veldseizoen is nu definitief afgesloten. We gaan op naar de droge, windloze zaal. Laten we er met zijn allen een mooi seizoen van maken!

Oefenwedstrijden zaal

In de nieuwsbrief van week 42 stond het oefenprogramma voor de zaal al gepubliceerd. Hieronder het complete schema.

Trainingen week 45 (7-11 november)

Omdat niet alle zalen op tijd beschikbaar zijn, hebben we voor de week van 7 tot 11 november een aantal uur extra ingehuurd.

In die week  is onderstaand aangepast schema van toepassing i.v.m. ploegen die op 12 november al met oefenwedstrijden starten.

Ballen

Vanaf komende zaterdag liggen de netten met de ballen voor de zaal klaar in de kantine. Ieder team kan zijn net ophalen om te gebruiken in de zaal. We hopen dat iedereen hier zuinig mee omgaat en op de ballen let, zodat deze na de zaal weer compleet terugkomen.

Opruimen materialen veld

Na een aantal oproepen in de nieuwsbrief werd er veel zorgvuldiger omgegaan met het opruimen van de materialen en het aan de kant schuiven van de voetstukken. Af en toe kwam het helaas nog wel voor dat er nog ballen lagen en/of voetstukken niet teruggeschoven waren, dus graag nog wel de aandacht hiervoor.

Arbitrage

Afgelopen zondag heeft Tim Kuiper te horen gekregen dat hij in de afgelopen weken is bezocht door scouts van de talentengroep van het KNKV. Deze bezoeken zijn door de bond als positief ervaren en hierdoor is Tim toegetreden tot de talentengroep. Heel veel succes Tim!

Lees ook: