Bericht van de TCJ

Open training met vriendjes en vriendinnetjes groot succes

Wat een heerlijk weer hadden we afgelopen zaterdag met de open training. In totaal waren er 38 kinderen waarvan een paar nieuwe gezichten omdat die mee waren gekomen met hun vriend of vriendin. Heel erg leuk om zo’n vol veld te zien met alle kinderen en trainers. Want ook nu waren er weer veel trainers van de partij om te helpen. Fantastisch! Bedankt allemaal en 20 maart is er weer een open training dus we zien jullie dan!

Wensen voor de teamindeling seizoen 21-22? Geef ze door!

Hoewel dit seizoen nog gaande is, zijn we als TCJ toch langzaamaan al bezig met volgend seizoen. Als je wensen hebt voor volgend seizoen of er zijn dingen die wij als TCJ moeten weten met betrekking tot de indeling laat het dan weten. Stuur dit uiterlijk dinsdag 23 maart 2021 naar tcjeugd@kzdanaiden.nl. Dan kunnen wij op tijd kijken of we rekening kunnen houden met de wensen of dat er knelpunten zijn waar wij iets mee moeten.

Planning jeugdactiviteiten

DatumTeamsTijdActiviteit
Zaterdag 06/03D1 + aanvulling vanuit E11.00 – 12.00 uur
verzameltijd in overleg met coaches
Onderlinge wedstrijd      
Zaterdag 06/03ABC12.30 – 14.00 uur Let op: de eindtijd is gewijzigd!Clinic (voor)verdedigen o.l.v. Barbro Geef je op via barbroheijman@gmail.com  
Zaterdag 13/03D E F  11.00 – 12.00 uur    Clinic (voor)verdedigen o.l.v. Barbro Geef je op via barbroheijman@gmail.com
Zaterdag 13/03B2 en A312.30 – 13.45 uur Verzameltijd in overleg met coaches  Onderlinge wedstrijd
Zaterdag 20/03F E D C11.00 – 12.00 uurOpen training met vriendjes en vriendinnetjes

Nieuwe trainers gezocht

De coronatijd is voor sommige mensen een periode van  meer rust en tijd hebben voor andere dingen. Misschien heb je wel bedacht dat je na deze tijd van rust (weer) wat wilt gaan doen voor de vereniging. Zulke mensen zoeken wij! We zijn op zoek naar trainers en/of coaches voor volgend seizoen voor de jeugd. Indien wenselijk kunnen we eerst een gesprek hebben over wat je zou willen en kunnen doen. Wil je je inzetten voor de jeugd? Laat dit dan weten aan via tcjeugd@kzdanaiden.nl 

Daarnaast kan de G-jeugd ook versterking gebruiken op het gebied van trainers. Dus heb je affiniteit met de doelgroep? Meld je dan aan en stuur een mail naar tcjeugd@kzdanaiden.nl. De G-jeugd traint op woensdag van 18-19 uur. 

Namens de TCJ

Ilva Kwakkenbos

Lees ook: