Bericht van de TCJ

Jeugdactiviteiten

De afgelopen weekenden hebben er op zaterdag weer jeugdactiviteiten plaatsgevonden. Waaronder de clinic van Marco, die een groot succes was. Tijdens de clinic lag de focus met name op het schot en de 1 tegen 1 actie. Het veld stond vol met spelers en hulptrainers. Leuk om zoveel enthousiastelingen te zien die zich opgeven voor de activiteiten, maar ook een compliment naar de hulptrainers die er weer stonden om te helpen. Super! Marco, bedankt voor het initiatief!

Vanwege de sneeuw van afgelopen weekend moesten twee wedstrijden worden verplaatst. Hieronder is te zien wanneer deze wedstrijden worden ingehaald. Ook zijn er nieuwe activiteiten toegevoegd, namelijk een clinic onder leiding van Barbro. Barbro heeft het leuke initiatief genomen om de spelers wat bij te leren over het (voor)verdedigen. Geef je op!

DatumTeamsTijdActiviteit
Zaterdag 20/02F E D C    11.00 – 12.00 uur    Open training met vriendjes en vriendinnetjes  
 B1, A2 en A112.30 – 14.00 uur
verzameltijd in overleg met coaches  
Onderlinge wedstrijd  
Zaterdag 06/03D1 + aanvulling vanuit E    11.00 – 12.00 uur
verzameltijd in overleg met coaches  
Onderlinge wedstrijd      
 A B C    12.30 – 13.30 uur  Clinic (voor)verdedigen o.l.v. Barbro Geef je op via barbroheijman@gmail.com  
Zaterdag 13/03D E F      11.00 – 12.00 uur      Clinic (voor)verdedigen o.l.v. Barbro Geef je op via barbroheijman@gmail.com  
 B2 en A3    12.30 – 13.45 uur Verzameltijd in overleg met coaches  Onderlinge wedstrijd
Zaterdag 20/03F E D C11.00 – 12.00 uurOpen training met vriendjes en vriendinnetjes

Voorjaarsvakantie

Volgende week is het voorjaarsvakantie. Normaal gesproken, in een tijd zonder corona, was dit een week van rust, even geen korfbal, en wellicht genieten van een korte vakantie. Echter is dit een gekke periode. Daarnaast zijn de trainingen van vorige week ook al niet doorgegaan. Daarom hebben we besloten om in de voorjaarsvakantie door te trainen. 

Teamindeling volgend seizoen

Hoewel dit seizoen nog gaande is, zijn we als TCJ toch langzaamaan al bezig met volgend seizoen. We hopen dat corona dan geen roet in het eten gaat gooien en we gewoon de wedstrijden kunnen spelen zodat we kunnen laten zien waar we allemaal zo hard voor trainen. Want daar doe je het voor!

Om de teamindeling te maken, gaat de TCJ verschillende dingen meenemen. Zo hebben we in november en december evaluaties gehad met de trainers. Dit zullen we tegen het einde van het seizoen weer doen. Daarnaast zullen de TCJ leden gaan kijken bij de onderlinge wedstrijden van de jeugdploegen. Op deze manier willen we toch een beeld krijgen van de spelers nu er geen competitiewedstrijden zijn.

Voor nu wensen we jullie veel speelplezier bij de wedstrijden en geef je op voor de clinic!

Namens de TCJ

Ilva Kwakkenbos

Lees ook: