Kijk onze thuiswedstrijden live (of terug)!

Nadat twee weken geleden besloten is dat publiek (voorlopig) niet meer welkom is bij sportwedstrijden, hebben Jasper de Jong en Arjen afgelopen week de techniek voor livestreamuitzending gerealiseerd en afgelopen zaterdag met succes getest!

Abonneer je op à Livestream KZD
Vanaf je PC, Tablet of Telefoon de komende weken diverse thuiswedstrijden van KZ Danaiden teams volgen? Live of even gewoon terugkijken? Dat kan vanaf zaterdag 10 oktober!!! Meest handig is dat je je hiervoor abonneert op het Youtube-kanaal ‘livestream KZD’.  Ook kunnen spelers of ouders er voor kiezen om de link van een uitzending via bijvoorbeeld Whatsapp of email met elkaar te delen.

Wat uitgezonden wordt
De programmering houdt mede verband met de weersomstandigheden. Wordt er regen voorspeld? Dan zullen alleen thuiswedstrijden op het hoofdveld (veld 1)  uitgezonden worden. In situaties zonder regen kunnen soms ook wedstrijden op het bijveld (veld 2) getoond worden. Op elke zaterdagochtend is de definitieve programmering bekend. Zie hiervoor het Youtube-kanaal ‘livestream KZD’.

Hulp gevraagd (eerst ad-hoc)
Veel handen maken licht werk. Of de komende weken veel wedstrijden kunnen worden uitgezonden, hangt mede af of verschillende mensen kunnen en willen filmen. Voor de komende drie resterende veldweken zullen daarom mensen hier ad-hoc gevraagd voor worden. Als we (toch) in de zaal gaan spelen, dan zal een meer gestructureerd schema samengesteld worden.


Lees ook: