Kampioenswedstrijd A2

Afgelopen zaterdag, 8 oktober, had de A2 hun kampioenswedstrijd tegen de Tempo A3. Er was veel publiek om ons aan te moedigen. Er waren vrienden, vriendinnen, opa’s, oma’s en andere familieleden, allemaal om ons toe te juichen. Onze A2 had al eerder tegen ze gespeeld en toen gewonnen met 6-12. Een gelijkspel zou al genoeg zijn, maar winnen is altijd beter natuurlijk.

Met wat spanning begonnen we aan de wedstrijd. Sommige spelers waren wat meer gespannen dan andere, want dit was het moment om te moeten knallen. Het begin ging gelijk op en op een gegeven moment stond het zelfs gelijkspel 3-3. Toen liepen we uit en in de rust stond het 9-4 voor KZD.

Het was nog even spannend, maar door al de goede aanmoedigen van al het publiek gingen we nog beter spelen. Uiteindelijk liet onze A2 hun beste kant zien en hebben ze de wedstrijd met 16-6 gewonnen.

Dit resulteerde in het kampioenschap van de A2. Dat moest gevierd worden, dus na de wedstrijd moesten we nog even op de foto bij het scorebord met onze medailles. Daarna hebben we nog even mogen genieten van de supermooie en lekkere, door Marieke gemaakte, kampioenstaart!

Volgende week speelt de A2 nog hun laatste wedstrijd op het veld tegen Madjoe A2, dus voel je vooral niet bezwaart om te komen kijken 😉

Féline Verster

Lees ook: