Wedstrijdverslag B2 8 oktober

Zaterdag 8 oktober, KZ Danaiden B2 tegen Top B5. De vorige wedstrijd tegen TOP stonden we ruim voor, maar hebben we het in de tweede helft weggegeven… Dus na de warming up begonnen we toch ietwat zenuwachtig aan de wedstrijd. Leuk om te zien dat er veel publiek was om aan te moedigen! Dat we zenuwachtig waren, was ook wel goed te zien in de eerste 10 minuten. Ontzettend veel en goede kansen, maar helaas gingen er veel mis. Echter waren er ook andere aandachtspunten, bijvoorbeeld de goede schoenen aandoen met de voorbereiding…. Wèl zijn we er achter gekomen dat Nils binnen 1 minuut andere schoenen aan kan doen. We bekijken het positief! Na enige tijd was daar dan toch het eerste doelpunt! We waren op dreef en gingen lekker scoren, hierdoor kwamen we op een 4-0 voorsprong! De tegenstanders vonden het welletjes en lieten wat van zich horen met de 4-1. Gelukkig wisten wij de korf wederom te vinden en gingen we met 5-1 de rust in.

In de rust besproken wat onze valkuilen zijn deze wedstrijd; inkakken. Dat gingen we dus niet doen! Zelfde kansen blijven zoeken en vooral belangrijk: we hebben geen haast, goed blijven kijken.

Dus alle energie weer pakken en hup door naar de tweede helft. Mooie doelpunten gezien van onder andere Mark, Mijke en Hanna! Er werd ontzettend leuk samen gespeeld en we zagen veel goede dingen terug van de trainingen (blije trainers!)

Uiteindelijk is het 10-4 geworden en dat betekent; KAMPIOENEN!!!

Nogmaals gefeliciteerd toppers van de B2, dik verdiend en wij als coaches zijn ontzettend trots op jullie!!

(en ook zeker dank aan hulpcoach daphne!)

Lieve groetjes,

Ilva en Jara

Lees ook: