Wedstrijd verslag B2

De B2 begon zaterdag vroeg om 10 uur tegen Kios B2. De wedstrijd begon goed Fenna scoorde de 1-0 en even later ook de 2-0. Later scoorde Kios er ook een en stond het 2-1. Het kwam weer helemaal goed want Jente scoorde de 3-1 en Fenna de 4-1 en 5-1.
We hadden even en dipje want het kwam 5-3 te staan. even later scoorde Nils de 6-3, helaas ook een tegen doelpunt, maar even later ook de 7-4 door Jente. Een minuut voor de rust scoorde Mijke de 8-4. Na de rust ging het wat minder bij ons maar als nog hebben we er wel een paar gescoord.
We hadden eerst een tegen doelpunt maar even later scoorde koen de 9-5. Later scoorde Kios 2 keer, maar later scoorde ook Hannah en kwamen we op een stand van 10-7. We hadden daarna weer even een doelpunt tegen, maar het kwam weer helemaal goed doordat Mijke er 2 scoorde, waardoor de stand op 12-8 kwam te staan. In de laatste paar minuten scoorde Kios er nog 2 daardoor de eindstand van onze wedstrijd op 12-10 kwam te staan. Dat betekent dat wij hebben gewonnen dus we hebben de 2 punten bemachtigt.

Groetjes de B2

Lees ook: